// www.vasalas.net / Céginfó / Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tájékoztatóMivel cégünk különösen odafigyel a személyes adatok védelmére és az Ön bizalma számunkra elsőbbséget élvez, ezúttal szeretnénk tájékoztatni látogatóinkat a 2018. május 25-én életbe lépő GDPR-ral kapcsolatban.

Az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) az Európai Unió új adatvédelmi rendelete. Célja, hogy a természetes személyek számára nagyobb fokú rendelkezést biztosítson személyes adataik felett. Ennek érdekében új kötelezettségeket ró azokra a szervezetekre, melyek adatokat gyűjtenek, kezelnek vagy elemeznek.

Számunkra is nagyon fontos, hogy úgy őrizzük meg a látogatóink, felhasználóink adatait, hogy azok kezelésének és feldolgozásának feltételei teljes mértékben megfeleljenek az EU személyes adatok védelemére vonatkozó új rendeletének és szigorú biztonsági kritériumainak.

Kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatónkat annak érdekében, hogy teljes mértékben tisztában legyen a jogairól és az általunk alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elvekkel és politikával.


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://vasalas.net/Adatvedelmi-szabalyzat-es-adatvedelmi-tajekoztato-185/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://vasalas.net/doc185/